Companys de classe

Milers d’infants a Jordània no poden anar a l’escola. Infants refugiats sirians i iraquians, però també jordans privats del dret a l’educació.

A Jordània, actualment, hi viuen quasi 3 milions de refugiats (un 10% de la població). En un país on els recursos hídrics es troben entre els més pobres del món i on existeix una profunda inestabilitat econòmica l’accés a les escoles públiques es veu greument compromès. 

La massificació de les aules, a causa del gran flux de persones que han fugit al país després de les crisis dels estats veïns representa un obstacle per a l’educació. 

Les classes més concorregudes, amb llargues llistes d’espera per a poder accedir a elles, poden arribar fins als 50 alumnes. En molts casos estan formades per alumnes d’edats molt diverses, i també diversos nivells d’aprenentatge.

Tot plegat condueix a una elevada taxa d’abandonament escolar. 

Per a milers d’infants l’alternativa a l’escola pública és assistir a escoles cristianes amb les quals col·labora Caritas Jordan. Però cada vegada són més les famílies sirianes, iraquianes i jordanes que es troben en situacions d’extrema dificultat i vulnerabilitat, i per tant, no poden assumir els costos d’educació per als seus fills i filles. 

Per aquesta raó No Amb La Guerra se suma a la campanya Vicini di Banco de Non Dalla Guerra, amb l’objectiu de recaptar fons per tal de contribuir al pagament de les seves taxes escolars. 

Perquè només a través de l'educació podem construir un demà millor

Col·labora econòmicament en aquesta campanya

Donació a través de Paypal

    Donació per transferència bancària

    CONCEPTE: Companys de classe
    BENEFICIARI: No Amb la Guerra
    IBAN: ES
    BANC: Caixa d’Enginyers