Sun Rise People

La zona d’Al-Mafraq es troba al nord de Jordània, aquesta zona en els últims vuit anys s’ha convertit en un refugi per a milions de persones que han fugit de Síria a causa de la guerra, la violència, la pobresa i la fam. Avui dia representa un dels principals escenaris del desplaçament sirià. Aquí es troben els campaments més grans de refugiats sirians: Zaatari i Azraq, també s’hi troben una sèrie d’altres campaments informals, entre els quals es troba el campament d’Abu Ali. 

A Abu Ali hi ha 24 habitatges i les seves respectives famílies, que van arribar a Jordània l’any 2011 provinents d’Homs, Síria. En aquest campament hi ha una instal·lació fotovoltaica completa, però aquesta només arriba a cobrir 8 dels 24 habitacles que hi ha al camp. 

Sun Rise People és un projecte conjunt amb Non Dalla Guerra per tal de millorar l’accessibilitat i l’abastiment d’aquests serveis bàsics a través de l’ampliació del conjunt fotovoltaic del campament d’Abu Ali amb la instal·lació de 13 panells fotovoltaics, 16 bateries, 1 inverter i 3 reguladors de càrrega. Ampliar aquest conjunt fotovoltaic pot significar augmentar les hores d’il·luminació, poder fer les tasques, utilitzar estufes elèctriques a l’hivern o ventiladors a l’estiu. 

La tasca de construir la instal·lació i fer les proves serà efectuada per una empresa formada per treballadors en condicions de vulnerabilitat econòmica d’Amman, la capital, i de la mateixa ciutat de Mafraq. 

Fons recaptat per Sun Rise People

Per poder realitzar el projecte es necessiten 5000€
100%

Col·labora econòmicament en aquesta campanya

Per tal de complir amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) necessitem que enregistris algunes dades personals (nom, cognom i DNI/NIE com a mínim). Un cop omplert el formulari et facilitarem el número de compte perquè puguis fer la teva aportació econòmica mitjançant una transferència bancària.

Fes la teva donació per transferència bancària

    Donació a través de Paypal